preskoči na sadržaj
Vijesti

RASPORED IZRADBE I OBRANE ZAVRŠNOG RADA U LJETNOM ROKU ŠK.GOD. 2017./2018. (TROGODIŠNJI PROGRAMI)

Srednja škola "Ivan Seljanec" objavljuje rokove za obranu završnih radova u ljetnom roku tekuće školske godine za trogodišnje programe. Rokovi se mogu vidjeti pod opširnije, ili prateći poveznicu.


SREDNJA ŠKOLA „IVAN SELJANEC“ KRIŽEVCI

 

 

                   RASPORED IZRADBE I  OBRANE ZAVRŠNOG RADA U LJETNOM ROKU ŠKOLSKE GODINE 2017./18.

( za trogodišnje programe )

3K  KUHARI  i KONOBARI

 

Petak, 15. lipnja u 8,00 sati  školski praktikumi

 

1.GRUPA

Menu br.6

Kuhar: Benčak Sanela, Bukal Alen

Konobar: Đuranec Josipa, Feletar Matej

 

Krem juha od brokule

~

Njoki s lososom i paprikom

~

Pirjani svinjski odrezak u umaku od zelenog papra

Pire krumpir s limunom

Salata od rajčice

~

Tiramisu u čaši

Menu br.2

Kuhar: Đurin Matija, Ferenčić Matija

Konobar: Jarec Magdalena, Šok Robert

 

Slavonska mesna juha

~

Špecli s umakom od gljiva

~

Svinjska pisanica na slavonski način

                                                                       Njoki

Miješana salata ( zelena, rajčica, krastavci )

~

Ledeno nebo

Menu br.16

Kuhar: Habijanović Valentina, Horvat Antonija

Konobar: Jelušić Emina, Dubravec Karlo

 

Krepka juha od ribe

~

 Crni rižoto od sipe

~

File brancina u panceti

Umak od dalmatinskih trava

Slani krumpir

~

Čokoladna čarolija

 

Menu br.12

Kuhar: Jelak Nikola, Koščak Lorena

Konobar: Šatvar Antonia, Knapić Drago

 

Bolonjska salata

~

Kašasta juha od mesa

~

Bifsteak u mediteranskim travama

Umak od kadulje

Fuži

Zelena salata

~

Ledeni vjetar

2.GRUPA

 

Ponedjeljak, 18. lipnja 2018. u 8,00 sati školski praktikumi

Menu br.5

Kuhar: Lacković Sandy, Nemčić Ivana

Konobar: Marenić Danijel

Krem juha od šampinjona

~

Lazanje s povrćem i mesom

~

Pirjani pureći savici na mediteranski način

Zeleni rezanci

Salata od rikole

~

Narančino brdo

Menu br.18

Kuhar: Poljak Dominik, Guberac Ivan

Konobar: Petrek Matija

Tatarski biftek

~

Goveđa krepka juha s profterolima

~

Svinjski odrezak u umaku od šampinjona

Kroketi

Složena salata

~

Štrukli s tikvama

Menu br.17

Kuhar: Tremski Gabriela, Škvorc Katarina

Konobar: Agičić Kristijan

Pašteta od tunjevine s  brusketama

Dalmatinska riblja juha

Škrpina s roštilja

Blitva s krumpirom

Dizani kolač od rogača

3C  AUTOMEHANIČARI

Utorak, 19. lipnja  2018. u 8 sati

 ( uč. 13 )

 

3C  STROJOBRAVARI

 

Utorak, 19. lipnja  2018. u 10 sati

 ( uč. 13 )

 

3C  KROJAČI

 

Utorak, 19. lipnja  2018. u 12 sati

 ( uč. 16 )

 

3G  ZIDARI

Srijeda, 20.  lipnja  2018. u 9,00 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku

 

3G  TESARI

Srijeda, 20.  lipnja  2018. u 9,00 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku

 

3G  PRODAVAČI

Srijeda, 20. lipnja 2018.  – učionica br. 16

 

u 12,00 sati

Valentina Vrbanec

 

 

 

 

Lea Višak

 

 

 

 

Maja Faltak

Valentina Bazmenjak

 

 

 

u 13,00 sati

Lana Kožar

 

 

 

 

Mateja Kožar

 

 

 

 

Andrea Podolski

Tamara Prepolec

 

 

 

u 14,00 sati

Nikolina Sučić

 

 

 

 

Patricija Miklin

 

 

 

 

Josipa Ivšak

Marija Đurinić

Jelena Lovrić

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

                                                                               

 

3PK POMOĆNI KUHARI I SLASTIČARI

 

Utorak, 19. lipnja 2018. u 8,00 sati školski praktikum

 

 

 

 

 Ravnateljica:

                                                                     

 Gordana Juran-Ratković v.r.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Antun Martinović   datum: 11. 6. 2018.

Tražilica

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata

Zanimljivo

     

 





preskoči na navigaciju