preskoči na sadržaj
Vijesti

Upisi učenika u 1. razred

NA TEMELJU TOČKE XV. ODLUKE O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci objavljuje
 NATJEČAJ

 za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.


Poštovani učenici i roditelji, ove školske godine u našoj školi upisujemo sljedeća atraktivna zanimanja:
četverogodinje: komercijalist i strojarski računalni tehničar
trogodišnje: automehaničar-JMO, krojač-JMO, strojobravar-JMO, pomoćni kuhar i slastičar-TES, keramičar-oblagač, tesar, zidar, konobar i kuhar.

Cjelovit tekst natječaja sa svim detaljima za upis učenika u 1. razred možete preuzeti ovdje kao dokument u pdf formatu: Natječaj za upis u 1. razred

Za zanimanja tesar i zidar liječnički pregled plaća Hrvatski zavod za zapošljavanje, a odluku o tome i upute možete preuzeto ovdje kao pdf dokument: Financiranje liječničkih pregleda za deficitarna zanimanja.

Uvjete upisa i još neke detalje oko upisa za svako pojedino zanimanje možete preuzeti ovdje kao pdf dokument: Uvjeti upisa.

Adresa elektroničke pošte na koju učenici mogu dostaviti potpisane dokumente potrebne za upis u prvi razred Srednje škole "Ivan Seljanec" Križevci (skenirano ili slikano):

ured@ss-iseljanec-kc.skole.hr

Originale dokumenata je u tom slučaju potrebno donijeti do kraja rujna 2020.

Učenik koji u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, a upisuje zanimanje u kojem je to potreban dokument, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika (elektroničkim putem ili osobno). Liječničku svjedodžbu medicine rada u tom je slučaju potrebno u originalu donijeti do kraja prvog polugodišta prvog razreda.

Učenik je dužan pri upisu, a najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda donijeti sklopljen ugovor o naukovanju, ukoliko upisuje zanimanje u kojemu je to potreban dokument.

Ukoliko se upisnica šalje elektroničkim putem može ju poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Prilikom dostavljanja upisnice elektroničkim putem učenik se mora izjasniti o odabiru stranog jezika  i izbornih predmeta (točke V. i VI. natječaja za upis).

Izvod iz Vodiča kroz srednje škole u našoj županiji možete preuzeti ovdje: Vodič kroz srednje škole.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Zoran Kovač   datum: 29. 6. 2020.

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju